Aankomst Vertrek
De omgeving
Ons Hotel kunt u vinden midden in de bruisende badplaats Breskens op maar 200 meter lopen van het strand.

Breskens, een prachtig dorp met een lange geschiedenis. Van oorsprong een landbouwdorp, maar al decennia lang bekend vanwege de visserij. De visserij is dan ook grotendeels bepalend voor het karakter van het dorp. Het meest kenmerkend is natuurlijk de fraaie vissershaven. Maar ook het Spuiplein en de wandelpromenade zijn voorzien van diverse op dit maritieme thema gebaseerde kunstwerken. Bij vele van de horecagelegenheden, waaronder vanzelfsprekend ons eigen restaurant, kunt u terecht voor verse visgerechten uit de Bressiaanse vismijn. En niet te vergeten het visserijmuseum, een prachtige plek om nader kennis te maken met de geschiedenis van de visserij. Er zijn mogelijkheden tot een rondleiding op een echt vissersschip Maar u kunt ook zelf de zee op voor een rondvaart en natuurlijk om te zeevissen met hengel of sleepnet.
En voor wie meer zeedieren wil zien dan de vissen alleen is een tochtje langs de zeehondjes op de Hooge Plaet, de zandbank bij Nummer Één een prachtig uitje. U kunt ze bezichtigen vanaf de dijk of tijdens een van de rondvaarten. Neem wel uw verrekijker mee, want dit zijn wilde dieren, dus u kunt niet te dicht bij komen.

In de directe omgeving vindt u ook prachtige schone stranden waar echte zonaanbidders nog in alle rust en ruimte kunnen genieten.

De wandel- en fietsroutes door de duinen en de diverse natuurgebieden, maar ook langs de authentieke dorpjes die Zeeuws-Vlaanderen rijk is, bieden een uitkomst voor een ieder die graag in de buitenlucht recreëert. Fietsen kunt u bij ons huren. Dorpjes als Groede en Sint Anna ter Muiden zijn zeker een bezichtiging waard, en voor wie meer van winkelen houdt is een bezoek aan het rustieke Sluis een absolute must. Ook een bezoek aan Vlissingen behoort tot de mogelijkheden. Met het fiets/voetveer bent u er in zo’n twintig minuten.

Natuurgebieden als het Zwin en de Braakman geven een fantastisch beeld van de invloed van de getijden op de ontwikkeling van de flora en fauna.

Voor de kinderen zijn er diverse grotere en kleinere speeltuinen in de regio waarvan meerdere met ook een overdekt speelgebied . Hier kunt u uw kinderen naar hartelust laten spelen terwijl u zelf lekker ontspant op het terras of op het picknickveld. Plaatsen waar de kinderen zowel buiten als binnen heerlijk kunnen spelen zijn bijvoorbeeld De Afslag in Breskens, ‘t Krekeltje in Eede en Toversluis in Sluis. Een prachtige buitenlocatie waar u geheel gratis terecht kunt is ‘Groede Podium’, zeker een bezoekje waard.
In Breskens zelf is er van alles te doen! Regelmatig zijn er grote markten en andere activiteiten in het centrum. In het hoogseizoen zijn er een aantal vaste evenementen zoals de seizoens-openingskermis begin juli en natuurlijk de alom bekende driedaagse Visserijfeesten midden in het seizoen. Maar naast deze vaste onderdelen worden er nog vele andere evenementen georganiseerd.

En als laatste, iets verder weg maar zeker goed bereikbaar voor een dagtocht, het Belgische West-Vlaanderen. Met prachtige steden als Brugge en Gent. Gezellige badplaatsen als Knokke en Blankenberge. En attractieparken als het ‘Boudewijn Seapark’ in Brugge, ‘Sealife’ te Blankenberge en ‘Plopsaland – De Panne’. Wij wensen u veel plezier tijdens uw verblijf in ons hotel.